Posts

Born new. A fresh start.

Image
1/1/2016.. cepatnya masa bergerak. dah 2016 dah. aku rasa mcm baru habis sijil tahun lepas and 2 tahun lepas baru ambik spm. hahaha.. umur pun dah masuk 22. omg.. dah tuaa.. dah tak boleh nak merendek. hahah..nak kena pkir pasal cari duit lakk. maklumlah. big girls dah..ramai jgk la kwn aku yang dh kawin. dah ada anak 2,3..lagi terasa tua la aku. huhu. 
anyway.. aku pun dah nak habis dip, masuk sem akhir nie.. struggle dgn fyp = final year projek..then praktikal 6 bulan, ada rezeki sambung degree. insha-allah. aku mmg dari awal dah pasang niat nak sambung, so kena prepare la apa yg patut, like pointer and all. so, termasuk jgk la dalam senarai azam 2016 (azam sangat..puii) aku untuk buat betul-betul projek akhir aku, untuk dapat anugerah emas.. hehe. 
okay, nak cerita sikit pasal tahun baru.. org semua dok heboh nak realitikan azam 2016 kalau 2015 tak tercapai, hahah, sama la jgk dengan aku..aku pun ada azam yg tak tercapai, iman tak kuat. hehe, disebabkan "aku dan makanan tak d…